Sedia untuk dingap....
Bahan-bahan:
Ikan Tenggiri (yang dah bertelur)
Santan Kepala
Cili Api Kampung
Kunyit hidup
Serai
daun kunyit
Asam Keping
Cara Membuat:
Masukkan ikan tenggiri dan telur ikan yang dibungkus dgn. daun kunyit, bahan kisar (cili api dan kunyit hidup), asam keping, serai (dititik), santan kelapa jangan lupa letak garam nanti x rase....
Masakan nogori nie mudah x byk bahan, simple aje
Pokok pangkal (dahan x temasuk) nak mencuba buangkan huruf M dan pelbagai alasan yg x munasabah dalam diari hidup kita ataupun buat2 lupa aje....
KATAKAN BOLEH DALAM DIRI KITA
INSYAALAH KERJA YANG SUSAH AKAN JADI SENANG
Ikan Tenggiri (yang dah bertelur)
Santan Kepala
Cili Api Kampung
Kunyit hidup
Serai
daun kunyit
Asam Keping
Cara Membuat:
Masukkan ikan tenggiri dan telur ikan yang dibungkus dgn. daun kunyit, bahan kisar (cili api dan kunyit hidup), asam keping, serai (dititik), santan kelapa jangan lupa letak garam nanti x rase....
Masakan nogori nie mudah x byk bahan, simple aje
Pokok pangkal (dahan x temasuk) nak mencuba buangkan huruf M dan pelbagai alasan yg x munasabah dalam diari hidup kita ataupun buat2 lupa aje....
KATAKAN BOLEH DALAM DIRI KITA
INSYAALAH KERJA YANG SUSAH AKAN JADI SENANG
No comments:
Post a Comment